Sunday, March 21, 2010

Viljandi

Tere meie fännid,selle poisi nimi kes siiin ujub on Ilm,kõige hulllem vend keda ma tean.Nimelt kui sa tead,et sul hoogu ei ole ja sa ikka üle vee ei sõida,siiis see mees proovib seda ikkagi teha!!:)

Nimelt on hakkab kevad tulema ja lumi sulama mis ei ole üldse hea.Sellepärast kasutame igat võimalust,et ennast hästi tunda,käime sõitmas ja pildistamas,siiit tulevad eriti SPETSID tänud Triinu Kööbale ja Kaarel Lehtsalule kes meiega jamada viitsivad.

Väga juttu ei viitsi siia kirjutada aga vaadake neid pilte!


Lirts lärts käes on märts

Viljandi Talvepargi suur toru.


See pilt üle väikese kose sündis niii.Pühapäeva hommik.Istusime Eku ja Arnoga minu pool ning tuimps oli tonnil,järsku heliseb telefon.Õu mees me pidime ju eile pilti minema tegema,täna saab ka teha aga mul on 1,5h aega,kiire kohvi,asjad selga ja autosse.
Võtsime Kaarel Lehtsalu peale ja Viljandi forelli kiiresti. Suuur reil ja all voolav vesi,eriti külm ka.Kikker ettte ja hakkasime proovima,Kaarel oli sellest koohast eriti Stoked.Eku littis esimsena,alguses pani matsu aga silla peale(vedas).Teised katsed tulid väga hästi välja ja sai pildi endast.Minu kord,jamasin ja jamasin,ei saanud tasakaalu kättte(jätsin selle Külaliste laivile vist).
Kaarel ütles veel Ekule,et mine tee ükskord veel,et lase pikemalt,saame parema pildi.Võite kolm korda arvata mis edasi juhtus,Eku oli kaelani vees:)))))

Hakkasin ka siis pushima,et pilti saada,paar korda jälle möööda ja siis hakkas tulema,lasin poole peale ära kus oli mingi imelik jõnks seees,siis hakkasin ära vajuma,jõe pooole otseloomulikult!!!!
Suutsin nii palju ära tõugata,et maandusin ikka kaldale,suusa otsad olid ainult vees.Peale seda katset sain kindluse kätte ja lasin sellle reili korralikult ära ja saime ka pildi!!!!

PS!!! Keegi kes seda teksti loeb ja tal on palju üleliigset raha võiks Kaarlile mõned välgud juurde osta!:)
Ise tean seda,et järgminekord panen eriti kirjud riided selga,siis jääb fotol paremini silma.Aga olgem ausad,koht on mega,lähen selle taustaga kokku ka,niii,et STOKED!!!
Tegin Kaarlile sünnipäeva kingituse ka.Palju õnnne Kaarel!!!!

Pilt:


Mario Visnap käis ka Viljandis külas,littisime mõnuga lossimägedes ringi,eriti mega oli.Päike paistis,mõnus seltskond,soe ja loomulikult RED BULL.
PS! Koguaeg ei pea sõitma reile ja kikkereid,võib niiisama kruiiisida ka ja tunda sõitmisest mõnu.I like.




Visnap twiigib indit.


Vaesemehe Japan!


See nädal tulevab veel lisa.Nii,et jääge lainele ning võtke veel sellest mõnusast talvest viimast.

1 comment: