Monday, March 15, 2010

Marko Vilumaaga väike intekas.

Proovime teha kõigi kuttidega sellise teema,erinevate küsimustega,esimesks kutiks valisin Vilkari.


Marko.

1.Kes oled,kust tuled?
Marko Vilumaa, pärit olen Tartu linnast
2.Kaua sõitnud ja miks sõidad lumelauaga?
Aasta oli siis vist 2002, kui proovisin munakal esimest korda Peeter Kulli lumelauda (tänks pets), sõidan selle pärast, et see on lihtsalt nii fun ja see tunne on mõnus kui mõne uue triki ära maandud.
3.Kes on toetajad?
Kõige suurem toetaja on Surfhouse.
4.See hooaeg ja eelmine,eredamad hetked?
Eelmisel hooajal oli väga palju filmimist Teipfilms crew-ga ja hooajale pani punkti üle prahi Soome trip Rukal, Ylläsel ja Levil. Sel hooajal olen palju aega Kuutsekal veetnud,uusi asju harjutanud ja Otepää kuttidega põksunud.
5.See hooaeg ja eelmine,vigastused?
Eelmine hooaeg möödus vist vigastusteta, see hooaeg samuti kuni eesti meistrivõistluste treeninguni, overshootisin sw bs 9 ja kukkusin perseli vastu jääd. Sabakondi juures olid jõhkrad verevalumid, alaselg paistes ja pidin nädal aega kõhuli olema, nüüd hakkab vaikselt paremaks minema juba.
6.Kõige kvaliteetsem Kastolatsi häng?:)
Päris hea huumor oli siis kui Holden vaatas hommikul aknast välja, päike paistis, võttis teki kaasa ja läks piknikule. Väga paljud Kastolatsi hängid on kvaliteetsed olnud :)
7.Mida arvad Tuulekast?
Tuulekaga igav ei hakka. Kui keegi enam sõita ei viitsi, siis tuuleveski on alati see kelle suust tuleb: "lähme sõidame reile siis". Ma ütleks et mees mõistab streeti sõita ! väärt sõber
8.Mis see hooaeg veel plaanis teha?
Tahaks kuutsekal päikesepaistelistel päevadel kõige vingemad vembud video peale jäädvustada, Levile kahjuks minna ei saa, lõputööga on ora perses. Väiksed plaanid on suvel Folgefonnasse minna, see poleks üldse paha variant.
9.suhtes või hea hinnaga müügiks?
Müügiks, aga hind on kõrge
10.Siin saad tänada kõiki kes sulle abiks olnud ja hõumidele ka midagi!!!
Tänan Surfhouset (Raouli ja ka Ivot), kes aitavad mul teha seda, mis mulle meeldib; Romat ja Topist, MASScrew-d, vanemaid, sõpru. Big ups Viljandi gängsteritele, ja muidugi aitäh kõikidele hõumidele, kellega ma koos sõidan

No comments:

Post a Comment