Sunday, March 21, 2010

5

Jou!
Kallan siia kuhja pilte, mis akumuleerusid mu iTelefoni, jea!

Esimene pilt oli sellest kohast, kus me Romani ja Timoga filmimas käisime (Mass crew?) Timm sa ise tead ka mitmes teamis sa oled? Okei täna käisin vaatasin uuesti seda kohta ja kikkereid oli juurde tekkinud nagu seeni pärast vihma. Kõvasti oli sadanud aga lund ja kikkerid kinni tuisanud. Ei saanud labidat kuskilt niiet hüpata ei saanud. Tegin lauaga endale mingi hüppe ja tiksusin seal terve päeva Mr Scruffi The Big chill classicsi albumit kuulates. Päris mõnus oli.
See oli ka üks hüpe, mida filmisime. Nüüd jälle värske jumega.
Käisime La Famiglia crewga (neil on isegi mingid filmid tehtud) kuskil päraperses. Neid keskusi on ümber Innsbrucki ikka tohhuijaa. Innsbruck on see linn, mis seal orus on. Need kutid võtavad asja hoopis teistmoodi. Nad lähevad kuskile suva keskustesse ja pressivad kivist vee välja. See ei olnud lihtne teema mis toimus. Väga huvitavaid liine ja viskajaid leiti. See on see uus "All around" teema, läänest! hehe. Selle järgi saab aru, kes tegelt sõita oskab.
Wängl Tängl, mis oli see aasta eriti lamp. Kõige ägedam asi oli see helikopter. Hüpped olid sitad niiet kõik trikid olid mega sketchid. Mayrhofen on see aasta üldse alla käinud. Muidugi lund on neil keskmisest vähem. http://www.jib-vid.com/ selline üritus oli seal. Selleks tehti ägedad asjad. Tahaks homme proovima minna. Tegelt lähen ülehomme, homme on Serfhaus, mis on peaaegu nagu Surfhouse (reklaam) ja kõige parem jibbimise park Tirolis. 17 obstaaklit runi jooksul, mis on kõik ->õige<- teema järgi. Õde käis külas. Enne õe nägemist kuulsin juba mäepeal, et mingid segased on Zillertal Gasthofi jõudnud. Selles kohas on kolmapäeviti ka Mayrhofeni kõige parem pidu Dubstep ja selline kraam. See on ka kõige popim laudurite elamiskoht. Nagu sõjaväes. Ühes toas on kuni 12 voodit (narid). Elasin nädala aega ka seal õe juures.
Nonii Volcom PBRJ. Võistlus lükat edasi sellisele päevale.
Sest õige päev oli torm ja kõik istusid restoranis ja nautisid tööliste hinnaga praade ja magustoite. Võistluseelsel õhtul panime aeda sopatoru, millest tuli hea sessioon.
Tegemist oli selliste kälidega
Ja see on Lukas diggerite toas. Talle ei meeldi kinnastega ega mütsiga sõita, sest need ahistavad. Lauda ka ei meeldi määrida. Aga üks väga õige iseloomuga tüüp.
See muideks toimus üldse saksas
Kuhu me sõitsime Lukase venna Alexi juurde, kes on seal headdigger
Saime liftipileti ja süüa töötamise eest
Aga pidime hommikutti võtma esimese kondli et sheipima minna, mis tähendas kolm päeva kella 6st ülesärkamist. Millega tegelt harjus ära, sest ma olen seda tööd nii kuu aega järjest igapäev teinud.
Alexi majas oli hea vaib ja ei leidunud kellelegi teisele kräshimiseks enam ühtegi vaba ruutmeetrit. Olime koos korraldajate ja diggeritega. Ma sain vannituppa sooja lineoleomi peale. Suht luks. Võistlustest nii palju, et finaali sain aga kohta ei saanud böö. Netis olen kuskil videodes ka "fellhorn pbrj" mingi ühe kahe klipiga.

Peace out põhjamaalased

5 comments:

  1. See koht kus on üks kikker ja suur põõsas,see ajab siiani judinad peale!!!
    MASScrew,tegelikult ei ole ma masscrews.See on õige teema kui kutid sõidavad ja keegi viitsib filmida neid,ning pannakse eestis kokku klipppe!!!

    Ott rääkis ka täna,et MASScrew-ga filmima kolmeks päevaks,pugas elame ja shuudime vist saaniga koos hüppest ka(loodame)

    Holden,see kes ei kanna kindaid ja ei määäri lauda,see tundub okei vend olevat!!:)

    Timm

    ReplyDelete
  2. hot-doggers on õige mant.


    ron

    ReplyDelete
  3. Ei mul ei ole midagi masscrew vastu, peale selle, et see filmija mulle kuutsekal ükskord kirkaga vastu pead saatis hehe. see Lukas on -15ga ka kinnaste ja mütsita. Aga Raybanid on ees :D ja et ta lauda ei määri tekitab talle alati pidevaid raskusi hoo pärast :D aga kõige õigem vana, ajab kindlalt oma teemat.

    ReplyDelete
  4. Jeekim Dzoldo.
    päris ägedad tripid sul seal.Meil sulab sajaga ja teemaks hakab muutuma juba soomaa suurvesi...

    edu!

    tuul

    ReplyDelete
  5. Vesistama ajab see Austria elu, kõik tundub nii lilleline olevat. Kas see ilusate värvidega 2011 Forum Youngblood on sinu relv ?

    ReplyDelete