Monday, March 15, 2010

Kuutsemäe Update.

Kuutsemäe Update.

Reede hommikul kell 10 heliseb telefon,Silver ütleb,et tavai kümmne mintsa pärast oleme maja ees.Suusad,saapad ja muu nänn kokku ja allla.45 min sõitu ja Kuutsel.
Läksime siis parki sõitma kohe,ländingud olid tsipa kõvad aga kärasid ka......
Mõni tund hiljem jõudis tuulekas kohale,siis hakkasime kohe reile Jibima.Tuulekas pani hullu,27 peale ja bongid vahele,ilusa stiiliga ka,ise littisin 18 peale to 180 maha,27 peale,lip to bs 270 maha ja 45.switch up to 270 maha.Mõnus.

Lupäeval toimus ka Jäägermeistri mingi kelgu teema,mälus ossid olid kelgutama tulnud imeliste kelkudega,kõige võimsam oli muidugi TANK!!!:)

Filmisime ka natukene MassCrew pargiklipi jaoks,vähe fuuty sai küll aga parem kui midagi,hüpata ei saa kahjuks,jalg annab veel ikka tunda ja ega saabas ka kiita väga ei ole,jalg loksub sees,kuna see kahe klambri süsteem väga kiita pole( saabas peab korralikult kinni olema,et midagi ei liiguks)!!!!

Ahjaa Marko Vilumaa oli kohale tulnud toolidega ja spordijoogiga,sest Marko kukkus eestikatel enda tagumendi pooleks,näitas ka meile korralikult ikka sinine!! Aga kuuldavasti on ta see nv juba lumel tagasi ja hakkab tonne keerutama.

Ise paneb vist 29 märtsil Helsinki striiti sõitma koos Jungiga,proovin kohalikud gänksterid ka striiti haarata!!!

Marko ja Tuulekas lubasid ka blogisse kohe update teha (Meistrikad,Kooli reil jne)
180

Mark ja Timm näitavad uuekooli suusatamist.

Martin Järve ja Timm Kuutse reilidel.

Gängster Topis ja Madis Bäkkman ilma nautimas

Spordijook ja meie hea sõber RED BULL!!!



Panen siia väikse video siiis ka!

No comments:

Post a Comment