Wednesday, February 10, 2010

Solaris Rail Jam


Nii,mõtlesin,et kirjutan siiia väikse jutu ka Solaris Jammist.....
Algas see siis niii,et hommikul kell 9 äratus.Eku juures,kiired munad,võikud kaks tassi kohvi,ning Vanaisa juurde sõit,viskasime asjad ruttu teise autosse.Edasi suuund Muugale,kus saime mingid euroalused 10 tk kokku,millest pidi hoovõtt tulema,edasi suuud Lauluväljakule......Seal läks vaidluseks mis reil võtta,kas s-reil,või flätt reil,flät reil oli liiga kõrge ja sellele poleks hoogu saanud,selge S-reili ka ei võta kuna seal ei saa eriti midagi teha,liiga lühike.
Okei.Panime siis ühe boxi peale ja suund Solarise ette,inimesed vaatasid päris naljakalt kui me Boxi peaukse ette tõstsime,ning hakkasime hoovõttu seal meisterdama......ühesõnaga,hooogu väga ei saanud,kes boxi lõpuni lasi oli kõva meees!!!!!

Vahepeal saime tuttavaks Adidase disaineriga,eriti muhe mees oli,nime kahjuks enam ei mäleta,filmis ka enda Iphoniga,ning ütles,et kas klubi Hollywoodi kutsutakse Meat Shop-iks?!?! jess nii see on.
Maailmakuulus rulaäss my ässs Ryan Shecler oli ka jammi vaatama tulnud koos oma parima sõbra ja kaameramehega.Nägi ka ta lõpuks ära,suht könn on,ning ära joonud näoga!!!

Edasi läksime Solarisse sisse,seal oli Teip.ee fotonäitus,lodevad pildid ikka,siis mängisin ühe väikse poisiga veel Nindendo Weed,pähe sain ka!!!!

Mõned Pildid ka siis siia.


Adidase disainer,Joel ja Vanaisa
Toe Tagi Revo ja Monsa teed nautimas
Nindendo wii nurk
Timm boxi libistamas

No comments:

Post a Comment