Tuesday, February 2, 2010

Kuutsemäe update

Nonii

Kuutseka park on väga mõnus, tänu Margile, kes seda iga hommik silub. Kahjuks on nii, et kui võrrelda alguses tehtud suurt liini ja praegust olukorda, siis on pidev freesimine nii palju halba teinud, et hüpped on lihtsalt jube väikseks jäänud. Hea uudis on see, et juba homme lubati uuesti lund peale lükata ja suuremaks teha hüpped!
Täna, teisipäeval kütsin Ott Kärsoniga Kuutsekale, võtsime Alari kaasa, sest ta tahtis TEIP pildivõistluse jaoks pilti saada ja lubas sealt korraliku välgu endale võita :) Tegime Otiga koos bäkkarit, paar korda läks nii napilt, et oleks peaaegu õhus üksteisele otsa hüpanud.
Pilt tuli selline, minuarust päris kift isegi:

Ja kuna oli selline mõnus päev ja hea tunne, siis mõtlesin, et proovin midagi uut... mõned korrad proovisin ja lihtsalt hüpe jäi väikseks selle jaoks. Ma luban, et kui kuutsel hüpe suurem on ja järgmise update teen siis näitan juba maandutud trikki, mitte mäsasid :) Ott saatis mulle pildi ja klipi ka:



Holdenile: Visnap tegi ükspäev sw bs 9, ma sain vahepeal sw bs7 lukku (üks päev maandusin 5-6 korda järjest puhtalt), aga kuna väga harjunud pole sw bs-ga siis pean pidevalt meelde tuletama...ühesõnaga läheb täitsa normaalselt ja arenguruumi on veel. Ahjaa, meil on praegu nii palju lund, et powdri runnid kuutseka taganõlval on paremad kui sul seal joodeldajate maal :D

Peace out
Vilu

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. vilu sellle välgu võitmisega läheb alaril raskeks:D
    Aga jah,kuutsekas on pörfi ja pow runnid sellel tagumisel mäel on ikka lodevad...
    kuna vilumaa mäele lähed sa,ma kas täna või homme.

    Timm.

    ReplyDelete
  3. Mäele jõuan ma arvatavasti reedel alles...üks persekannikas on nii valus jää peale kukkumisest ja ei taha sinna kohe uut litti peale saada:D Suht lambikas injury aga jube valus on

    ReplyDelete
  4. haha hea vigastus. fuck teil on tõesti seal päris sitaks lund. meil mingi 5 senti kaupa tilgub koguaeg. peaks saatma pildi, kuidas Mayrhofenis üks ruutkilomeetriline freeride lapp on meetriste vahedega sõelaks powtatud. pargid on korras. otsisin kõige magusamad kikkerid tyrolist üles. eriti head, ainult 15 minti läheb ühe runi peale, et kahte liini hüpata. kedagi pole. päev otsa freesi jälg peal. te peaks esimesest hüppest lihtsalt hoovõtu rolleri tegema ja kogu lume teise hüppesse panema, et korralikku suurt hüpet saaks hüpata. sw bs 7 on kõva. pole ära teinud. eile hakkasin proovima.

    ReplyDelete
  5. http://www.gotrockergetwild.com/


    Holden sa peaks ka sellest osa võtma :d

    ReplyDelete