Monday, November 16, 2009

Timmi apteit,ehk siis hooaja esimene päev.


Laupäeva hommik Jung tõmbas kõned peale,et hakkameTallinnast Visnapi ja Põlluga Viljandi poole liikuma.Okei,tööjuures kiirelt suusale klambrid peale,Hf määre alla ja kandid maha......
Kella poole 5-ks oli kogu kaader maja ees mul,asjad peale ja Otepää poole sõit.
Võtsin ühe tunni pileti,ning sõitsin kaks tundi.Kõik kama oli uus,tunnetus nulli lähedane,kuid asjad tulid hästi välja,270 peale,switchis peale ja mõlemat pidi 27-med välja,switchis peale ja switch up ning tavalises samamoodi.Väga hea,asjad kokku ja suund Otepää Konsumi juurde.Söögid,spordijoogid ja Käpi juuurde sauna......peale sauana pinksi,spordijoooki ja siiis kiirelt magama.

Hommikul kell 10 oli äratus,kiire pesu,siiis sööma.Valisime Karupesa söögikoha keset Otepää kesklinna(ei soovita minna,kuna kohvi maksis 45.-). Söödud- joodud,Kuutsekale minek.......see video räägib enda eest!!!!

piupau kuutsekas vol2 from Priit Palumaa on Vimeo.




Suured tänud veelkord HR.RISTO MARTINILE,kellelt sain maailma kõige paremad saapad,nimeks siis neil Fulll Tilt-Hot Doggersid (kusjuures Kuutsemäel juba inimesed tundisd kõvasti huvi nende vastu) Ning suusad K2 Disorderly-id ja Spy Optic Trevorid,ning uued Marker Jesterid,kõik oli mega head,paremat tahta ei oskaks,vähemalt mina,soovitan kõigil proovida!!!!
Ja tänud teile sõbrad,kes selle reisi meeldivaks muutsid. Visnap,Jung,Põllu,Ott,Piupau Crew,Koll,Hr.Kennart(jõhkermees Sportland) Peerna ja suured tänud Käpile kes meile enda üüber suurt maja laenas:)

No comments:

Post a Comment