Sunday, November 22, 2009

Pühapäev. 22.11.2009


Passisin päev otsa kodus voodis ja vaatasin Jon Olsson videoblogi,ning muidu asju veel.Järsku kargas pähe mõte,et äkki on jäähalli taga lund,okei,võtsin oma pimpmobiili ja sõtsin kohale,üllatus kui suuur,seal oli retsilt lund!!!!
Koju,kiire pesu,kõne Artur Makule ja juba natukese aja pärast oli ta mul maja ees oma X-5-ga,suusad,saapad ja ise sisse ning suuund sinnna.Kiiresti kühveldasime lume maandumisele ja hoovõtule,tõime jäähalli platsilt oma kadunud redeli ka ära,need samad kutid kes seal töötavad olid selle meie pukilt võtnud,kuna neil oli vaja mingit kaablit panna!!!:)

Kohal olid veel Mölter,Triinu kes tegi paar shuuti ja mingit kutid veel,kahju oli,see,et ei olnud valgust korraliku,kuna jäähall pandi kella 6 ajal juba kinnni!
midagi head ära ei teinud,proovisin paar korda teili,tuli isegi ära ja teil 270 out,switch up-to 270 välja tuli ka aga sketchy.

Kui keegi viljandis on ja sõita tahab siis lennake homme kella 18.20-neks sinna kohale,saame korraliku valguse käes littida kuni 22.00-ni

Homseni.Timm

2 comments:

  1. Käisin burton reiljamil. Proovisin ka jõudu. Kuue hulka ei jäänud. Lootust võibolla isegi oli. Varsti jutt.

    ReplyDelete
  2. kõva kõva,tee jah väike jutt ka,eesti jamast juba siiber ees,meil hakkas vihma ka täna tulema,jess!

    ReplyDelete