Saturday, December 18, 2010

jodelidilaa-jodelidijoo

No nii...täna on esimene vaba päev.Organism on lumekühveldamisest, tuulest, lumetormist ja värskest õhust küpse.Kuna pole ikkkka veel oma varustust kätte saanud, siis ei hakanud täna mäele sõitma ka minema.Ööga tuli veel täna 30cm värsket ja hommikuks lõi taeva selgeks.

Seni oleme üles sättind 4 kikkerit, quarteri, 4 boxi ja 2 reili.Peale jõule lisame rajale 6 boxi, 3 reili, 2-3 kikkerit, koner ja wallride, siis peaks park olema valmis ka-va see,et kõiki atraktsioone aeg-ajalt muudame ja ümber ehitame.
Teil olevat Moonikaga mingi teema?
Terv.
Tuul

5 comments:

  1. ...kuidas mul küll nii segaselt see kõik üles panna õnnestus...

    ReplyDelete
  2. ...täna valmis veel wall ride ja korner,mis on ca 35m pikk!!!!

    ReplyDelete
  3. tsauka tuul :D jõudsidki juba minema panna. sain sind veel paar korda lossadesse freeride'i sõitma kutsuda, kui aru sain, et juba jees oled. kas longplaypargist 3d ülevaadet saab siia? nüüd on meil Scarletiga teema. Mingi nali, Scarlet on tegelane raamatust "Tuulest viidud". Öösel peaks tulema ca 35cm. Tahaks Tartumäele ja Kõrgemäele minna. Loodetavasti öösel traka autoteid lahti ei lükka. AGA HÄID JÕULE!

    Holden

    ReplyDelete
  4. A ja vaata seda, see on sinu park http://www.obertauern.com/en/winter/ski-snowboarding/snowboard-funpark-longplaypark.html
    hull nimekiri asjadest ja siis on ... 1 shaper :D ja see oled sina?

    ReplyDelete
  5. sheipereid on viis(1 on alati kohal)....just,ma aint jooksen labidaga ringi siin :D
    sounds like fun sul kodus:)
    Hüva jõulu sulle ka!

    Parimat,
    Tuul

    ReplyDelete