Saturday, January 9, 2010

Reedel tulid külla Timm ja Holden, tegime väikse õhtuse sessioni Lõunakeskuse lumepargis. Väga mass setup on, pildil on näha ülemised 2 reili:

Õhtupoole jõudis Juur ja tõi mulle hilinenud jõulukingituse: 2011 Forum From The Honey Pot 157, 2011 Forum Shaka klambrid ja uued Forum Kicker papud. Saapad on ülimugavad, laua proovin homme kuutsemäel ära, aga pidi olema mingi ulme tehnoloogia (servad on ülespoole nagu skeidilaual) AITÄH SURFHOUSE !!!

Õhtul tegime lõõgastava sauna ja käisime "korraks" linna peal, hommikul 10 ajal äratus. 3 tundi sain magada, mõni mees ei saanud sedagi, pilt oli veits udune, aga tuli kõht täis laduda ja to the Lõunakeskuse lumepark. Kui välja arvata väga kahtlane olek, siis jämm oli ülimuhe !! Sõitjad ise hindasid üksteist Peamine action toimus pika kink reili peal. Niipalju kui minu silm nägi, siis Holden küttis hullu, JP tegi kõige ägedama front boardi üldse, Juss sw front boardis rauast eluka lõpuni, Viisu keerutas ulmetrikiga sealt maha. Ma maandusin kingi alumisest osast paar trikki ära (bäkkteil 450 maha, bäkkteil switch up 270 maha), muud erilist midagi, ning suure üllatusena sain 2.koha.
Tulemused: 1. Holden 2. Vilumaa 3. Visnap, BEST TRICK: Visnap
Kuutsekal näeme !

No comments:

Post a Comment